Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Aszalt paradicsomos-olívás csigák Airfryerben

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 14-16 darab

Hozzávalók

kb. 14-16 darab elkészítéséhez

Tésztához:

Töltelékhez:

125 g sűrű, natúr krémsajt
75 g aszalt paradicsom
frissen őrölt fekete bors
75 g magozott olívabogyó

Kenéshez:

1 darab tojás (M-es) 
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A leveles tésztát a csomagoláson leírt módon, felhasználás előtt 10-15 perccel a hűtőből kivesszük és állni hagyjuk. Az aszalt paradicsomot és az olívabogyót alaposan lecsöpögtetjük. A csomagolóanyagot eltávolítjuk a tésztáról.

Elkészítés:

Töltelék:
Az aszalt paradicsomot apró darabokra vágjuk, és a krémsajttal alaposan összekeverjük. A krémet ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.

Tészta:
A leveles tésztát kitekerjük, és egyenletesen megkenjük az aszalt paradicsomos krémmel. Az olívabogyókat félbevágjuk, és a tésztára szórjuk. A tésztát a hosszabbik oldal mentén szorosan feltekerjük, majd a tekercset éles késsel kb. 14-16 darab egyforma széles szeletre vágjuk. Az így kapott csigákat megkenjük a felvert tojással, az Airfryerbe helyezzük és megsütjük.

Légkeveréses sütés: kb. 180 °C

Sütési idő: kb. 13-15 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!

Addig ismételjük a sütést, amíg az összes sütemény elkészül. Az elkészült csigákat süteményrácson hagyjuk kihűlni.

Tippek:

Natúr helyett zöldfűszeres sajtkrémet is választhatunk.
Zöld és fekete olívabogyóval is kipróbálhatjuk a csigákat.
Aszalt paradicsomos-olívás csigák Airfryerben

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
54 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!