Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Boszorkányház vajas keksszel

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 4 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

4 darab elkészítéséhez

12 vajas keksz (kb. 60 g)
1 tubus Dr. Oetker Díszítő cukormáz fehér
Dr. Oetker Dekor fenyőfa
Dr. Oetker Dekor hópehely
néhány színes cukorka, pl. mini Smarties®
néhány mini gumi maci, pl. mini Haribo®
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyünk egy-egy csík cukormázat egy-egy vajas keksz hosszú oldalára. Helyezzünk két vajas kekszet a rövid oldalával befelé, és hajtsuk össze, hogy a tető kialakuljon. Zárjuk le a tető gerincét cukormázzal. Ugyanígy rakjuk össze a többi boszorkányházat is.

Díszítés:
Cukormázzal rögzítsük a dekor fenyőfát, a hópelyhet, a Smarties®-t és a gumi macikat a boszorkányházhoz. Végül cukormázzal rajzoljunk kis jégcsapokat a tető széleire, és tetszés szerint szórjuk meg dekorgyönggyel. Hagyjuk, hogy minden jól megszáradjon.
Boszorkányház vajas keksszel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
41 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!