Csokis desszert karamellizált dióval
Hozzávalók
A pudinghoz:
1 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding étcsokoládéízű
500 ml tej
3-5 evőkanvál cukor
A karamellizált dióhoz:
50 g dió (tisztítva, apróra vágva)
2 evőkanál cukor
Elkészítés
Előkészítés:
A cukrot és az apróra vágott diót egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. A dió felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, a pudingot rákanalazzuk, majd a maradék dióval meghintjük.
Kedvencnek jelölöm
Csokis desszert karamellizált dióval
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
A karamellizált dióhoz:
50 g dió (tisztítva, apróra vágva)
2 evőkanál cukor
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A cukrot és az apróra vágott diót egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.
Elkészítés:
A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. A dió felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, a pudingot rákanalazzuk, majd a maradék dióval meghintjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?