Csokis diós sütemény
Hozzávalók
Tészta:
6 tojásfehérje
25 dkg liszt
25 dkg darált dió
2 ek liszt
1 cs Dr. Oetker Sütőpor
Krém:
6 tojássárga
25 dkg cukor
17 dkg margarin
2 ek Dr. oetker Holland Kakaó sütéshez
darált dió a tetejére
Elkészítés
Elkészítés
A tojások fehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a diót, lisztet és sütőport. Közepes nagyságú tepsibe megsütjük.
A krém hozzávalóit egy edénybe rakjuk, jól összekavarjuk. Lassú tűzön főzzük, míg elkezd vastagodni, levesszük a tűzről és kihűtjük. Rákenjük a tésztára és megszórjuk darált dióval.
A krém hozzávalóit egy edénybe rakjuk, jól összekavarjuk. Lassú tűzön főzzük, míg elkezd vastagodni, levesszük a tűzről és kihűtjük. Rákenjük a tésztára és megszórjuk darált dióval.
Kedvencnek jelölöm
Csokis diós sütemény
Hozzávalók
Krém:
6 tojássárga
25 dkg cukor
17 dkg margarin
darált dió a tetejére
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojások fehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a diót, lisztet és sütőport. Közepes nagyságú tepsibe megsütjük.
A krém hozzávalóit egy edénybe rakjuk, jól összekavarjuk. Lassú tűzön főzzük, míg elkezd vastagodni, levesszük a tűzről és kihűtjük. Rákenjük a tésztára és megszórjuk darált dióval.
A krém hozzávalóit egy edénybe rakjuk, jól összekavarjuk. Lassú tűzön főzzük, míg elkezd vastagodni, levesszük a tűzről és kihűtjük. Rákenjük a tésztára és megszórjuk darált dióval.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?