Gnocchi paradicsom-salsával
Hozzávalók
Gnocchihoz:
Paradicsom-salsahoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A paradicsomot mossuk meg és vágjuk apró kockákra. A hagymát pucoljuk meg, felezzük, majd vágjuk apró kockákra. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg és aprítsuk fel. A bazsalikomleveleket mossuk meg és vágjuk darabokra. Az olajat, az ecetet, az agavészirupot és a fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zöldségekhez.
Gnocchi:
A megfőtt burgonyáról öntsük le a vizet és forrón préseljük át a krumplinyomóval. A lisztet, a búzadarát, és a Creme Vegát keverjük hozzá, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A tésztából formázzunk diónyi golyókat, egy villával lapítsuk meg kicsit, majd rakjuk forró sós vízbe, forraljuk fel és kb. 3 percig főzzük. A gnocchikat szedőkanállal szedjük ki és hagyjuk lecsöpögni.
Tálalás:
A gnocchikat tálaljuk egy tányéron, a paradicsom-salsát helyezzük a tetejére és szolgáljuk fel melegen vagy hidegen.
Gnocchi paradicsom-salsával
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Gnocchihoz:
Paradicsom-salsahoz:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A paradicsomot mossuk meg és vágjuk apró kockákra. A hagymát pucoljuk meg, felezzük, majd vágjuk apró kockákra. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg és aprítsuk fel. A bazsalikomleveleket mossuk meg és vágjuk darabokra. Az olajat, az ecetet, az agavészirupot és a fűszereket keverjük össze, adjuk hozzá a zöldségekhez.
Gnocchi:
A megfőtt burgonyáról öntsük le a vizet és forrón préseljük át a krumplinyomóval. A lisztet, a búzadarát, és a Creme Vegát keverjük hozzá, fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. A tésztából formázzunk diónyi golyókat, egy villával lapítsuk meg kicsit, majd rakjuk forró sós vízbe, forraljuk fel és kb. 3 percig főzzük. A gnocchikat szedőkanállal szedjük ki és hagyjuk lecsöpögni.
Tálalás:
A gnocchikat tálaljuk egy tányéron, a paradicsom-salsát helyezzük a tetejére és szolgáljuk fel melegen vagy hidegen.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?