Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Krémpuding mandarinnal

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

175 g mandarinbefőtt (lecsepegtetve)
250 ml hideg tej
200 ml hideg habtejszín

Díszítéshez:

némi apróra vágott pisztácia

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A mandarint szűrőben lecsepegtetjük, a folyadékot félretesszük. Tegyünk félre kb. 8 gerezd mandarint a díszítéshez.

Elkészítés:

Öntsük az összegyűjtött folyadékot, a tejet és a tejszínt egy keverőtálba. Adjuk hozzá a krémpudingport és kézi habverővel 3 perc alatt keverjük simára. Öntsük a krém felét desszertes poharakba, és fedjük be a maradék mandarinokkal, a tetejére pedig öntsük a maradék krémet.

Díszítsük a pudingot a maradék mandarinokkal, és szórjuk meg pisztáciával. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe az elkészült desszerteket.
Krémpuding mandarinnal

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!