Magyaros fokhagymás-paprikás vegán mártogatós
Hozzávalók
100 g tv-paprika
100 g kápiapaprika
1 gerezd fokhagyma
1 csokor (20-25 szál) snidling
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
1 teáskanál fűszerpaprika
só
frissen őrölt fekete bors
Elkészítés
Előkészítés:
A kétféle paprikát megmossuk, a csumákat, magokat, ereket eltávolítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és finomra reszeljük. A snidlinget megmossuk, majd finomra aprítjuk.
Elkészítés:
A Creme VEGA-t simára keverjük a fűszerpaprikával, majd hozzáforgatjuk a paprikakockákat, a reszelt fokhagymát és a felaprított snidlinget. A vegán mártogatóst sóval és frissen őrölt fekete borssal ízesítjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:
Ízlés szerint hegyes-erős zöldpaprikát is tehetünk a mártogatósba.
Kedvencnek jelölöm
Magyaros fokhagymás-paprikás vegán mártogatós
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
100 g tv-paprika
100 g kápiapaprika
1 gerezd fokhagyma
1 csokor (20-25 szál) snidling
150 g Dr. Oetker Creme VEGA
1 teáskanál fűszerpaprika
só
frissen őrölt fekete bors
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
A kétféle paprikát megmossuk, a csumákat, magokat, ereket eltávolítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és finomra reszeljük. A snidlinget megmossuk, majd finomra aprítjuk.
Elkészítés:
A Creme VEGA-t simára keverjük a fűszerpaprikával, majd hozzáforgatjuk a paprikakockákat, a reszelt fokhagymát és a felaprított snidlinget. A vegán mártogatóst sóval és frissen őrölt fekete borssal ízesítjük, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Tipp:
Ízlés szerint hegyes-erős zöldpaprikát is tehetünk a mártogatósba.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?