Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Másnapos zabkása mangóval

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 1 adag

Hozzávalók

1 adag elkészítéséhez

125 ml mandulaital
150 g mangó
1 evőkanál aprított pisztácia
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Másnapos zabkása mangóval desszert hozzávalóit pontosan kimérjük és előkészítjük.
A zabkását tálkába öntjük, a mandulaitallal összekeverjük és letakarva néhány órára, de legjobb, ha egész éjszakára a hűtőszekrénybe tesszük.

Elkészítés:

Meghámozzuk a mangót, a gyümölcs húsát levágjuk a magjáról és felkockázzuk.
A megpuhult zabkását mikrohullámú sütőben 60-90 másodpercre 600 W-on felforrósítjuk. Mangókockákkal és pisztáciával körítjük.

Tippek:

A Másnapos zabkása desszert mangóval és egyéb idénygyümölccsel is gazdagítható, tálalás előtt ízlés szerint lekvárral, csokoládéöntettel is kínálhatjuk.
Másnapos zabkása mangóval

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!