Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Muffin Airfryerben

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 8 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 8 darab elkészítéséhez

Sütéshez:

8 darab muffin sütőpapír (Ø 5 cm)

Tésztához:

125 g búzaliszt
fél tasak Dr. Oetker Airfryer Sütőpor (5,5 g)
100 g lágy vaj vagy margarin
2 darab tojás (M-es)
60 g cukor
50 g csokoládécsepp
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tészta:
Keverjük össze a lisztet és az Airfryer sütőport egy keverőtálban. Adjuk hozzá a többi hozzávalót (a csokoládé darabok kivételével), és keverjük össze az egészet egy spatula segítségével alaposan, amíg sima tésztát kapunk. Végül röviden keverjük hozzá a csokoládé darabokat. A tésztát két kanál segítségével töltsük a formákba. Helyezzük a formákat az Airfryer-be, és süssük meg a muffinokat.

Légkeveréses sütés: kb. 160 °C

Sütési idő: 12-14 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját Airfryer sütője tulajdonságait!

Tipp:

Még formásabb lesz a muffinunk, ha a tetejét 4 perc sütés után késsel bevágjuk, majd folytatjuk a sütést.
Muffin Airfryerben

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
33 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!