Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pizza-tortilla

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 2 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

2 adag elkészítéséhez

2 nagy tortilla lap
4 evőkanál paradicsomszósz
2 evőkanál Dr. Oetker Creme VEGA
50 g szalámi
60 g Jalapeño paprika
50 g reszelt mozzarella
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A tortilla lapot a középről kifelé haladva késsel bevágjuk. Az egyik felét megkenjük paradicsomszósszal, a másik felét a Crème vegá-val.
A tészta mindegyik negyedét másként ízesítjük. Az első negyed marad csak paradicsomszószos. A második paradicsomszószos negyedre szalámiszeleteket teszünk. A harmadikra, Crème vegásra Jalapeño paprikát teszünk, az utolsó negyeden pedig a reszelt mozzarellát osztjuk el.
Óramutató járásával megegyezően minden negyedet sorban egymásra hajtunk úgy, hogy végül egy háromszög alakú összehajtogatott wrapot kapjunk.
A serpenyőt olaj nélkül közepes fokozaton felmelegítjük, és a pizza-tortilla mindkét oldalát 4-6 percig pirítjuk.

Tipp:

Tökéletes étel, amit magunkkal vihetünk, és akár séta közben is elfogyaszthatjuk.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
A bevágást ollóval is elvégezhetjük, kívülről kezdve a tortilla közepéig.
A Pizza-tortilla receptje 2 adag elkészítéséhez elegendő.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
10 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
54 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!