
Puding tejszínes krémlikőrrel



Hozzávalók
Pudinghoz:
Krémlikőrös krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.


Puding tejszínes krémlikőrrel
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Pudinghoz:
Krémlikőrös krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.
Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?