Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Puding tejszínes krémlikőrrel

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

500 ml tej
Dr. Oetker Prémium Puding belga csokoládés
30 g cukor
3 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®

Krémlikőrös krémhez:

75 g hideg habtejszín
2 evőkanál tejszínes krémlikőr, pl. Baileys®

Díszítéshez:

reszelt étcsokoládé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Puding:
A pudingport készítsük el a csomagoláson lévő útmutatás alapján. Hagyjuk állni a pudingot 3 percig, majd röviden keverjünk hozzá 3 evőkanál krémlikőrt, és osszuk el a 4 desszertes pohárba, hagyjuk kihűlni.

Krém:
A tejszínt és a vaníliás cukrot egy konyhai robotgéppel (habverő) verjük majdnem keményre. Röviden keverjük hozzá a krémlikőrt a legalacsonyabb fokozaton.

Díszítés:
Tálalás előtt osszuk el a krémlikőrős habot a puding tetején. Díszítsük a habot egy kevés kakaóval és reszelt csokoládéval.
Puding tejszínes krémlikőrrel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 0-20 perc között
45 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!