Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Reggeli magvas rúd

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag 12 darab

Hozzávalók

12 darab elkészítéséhez

Négyszögletes sütőformához 20x20 cm:

sütőpapír

Rudakhoz:

100 g dió
50 g mandula
50 g zabpehely
25 g hántolt tökmag
25 g hántolt napraforgómag
25 g kókuszpehely
1 teáskanál őrölt fahéj
60 g juharszirup
10 g kókuszolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A diót, a mandulát és a tökmagot éles késsel vágjuk durvára. Béleljük ki a tepsit sütőpapírral és melegítsük elő a sütőt.

Alsó és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)

Elkészítés:

A magkeveréket és a többi hozzávalót tegyük egy tálba és egy kanál segítségével alaposan keverjük össze. Tegyük a keveréket a tepsibe, egyenletesen osszuk el, majd egy kanál segítségével nyomkodjuk le erőteljesen.
A tepsit tegyük a sütő középső részében lévő rácsra és süssük meg a masszát.

Sütési idő: kb. 20-25 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Hagyjuk a tepsiben vagy sütőedényben 20 percig hűlni, majd távolítsuk el a sütőpapírt, és tegyük a „tésztát” egy süteményrácsra, hogy teljesen kihűljön.
Ha kihűlt, vágjuk félbe, és minden fél darabot osszunk hat 6 rúdra.

Tipp:

A magokat tetszés szerint variálhatjuk, akár lenmagot vagy szezámmagot is használatuk, a napraforgó vagy tökmag helyett.
Reggeli magvas rúd

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!