Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sajttorta mikróban

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 1-2 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 1-2 adag elkészítéséhez

Hőálló tálhoz (kb. 500 ml űrtartalommal):

1 darab tojás (M-es)
4 teáskanál tej
2 evőkanál cukor
1 csipet só
250 g félzsíros túró

Szóráshoz:

némi porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyük az összes hozzávalót egy hőálló tálba, és keverjük simára egy kézi habverővel. A túrókeveréket tegyük a formába és simítsuk el a tetejét.

Tegyük a tálat a mikrohullámú sütőbe 600-900 W-ra kb. 5 percre.

Kérjük, vegye figyelembe saját mikrohullámú sütője tulajdonságait!

Sütés után hagyjuk a sajttortát további 5 percig a mikrohullámú sütőben.

Fogyasztás előtt szórjuk meg a sajttortát egy kevés porcukorral, és fogyasszuk langyosan.
Sajttorta mikróban

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!