Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tejszínízű puding csokoládéöntettel

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

Pudinghoz:

500 ml tej
50 g cukor

Öntethez:

250 ml tej
1 evőkanál cukor

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot 4 pudingformába öntjük, majd miután szobahőmérsékleten kihűlt, legalább 3-4 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.

Az desszertöntetet a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük.
Tálalás előtt a pudingokat óvatosan a formákból kifordítjuk és ízlés szerint a desszertöntettel meglocsoljuk.
Tejszínízű puding csokoládéöntettel

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!