Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Tojáskrém

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

8 darab tojás (M-es)
40 g mustár
só, őrölt fekete bors
4 szál zsenge újhagyma
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A Tojáskrém Creme VEGA-val készül, a hozzávalókat pontosan kimérjük és előkészítjük.
A tojásokat keményre főzzük, ezután hagyjuk teljesen kihűlni, majd óvatosan megpucoljuk. Az újhagymákat megmossuk, szárazra töröljük, majd finomra aprítjuk.

Ekészítés:

A tojásokat késes aprítóba tesszük a mustárral és a Creme VEGA-val, majd krémesre törjük, és sóval, valamint őrölt fekete borssal ízesítjük. Végül hozzákeverjük a finomra aprított újhagymát is, és tálalásig hűtőbe tesszük.

Tipp:

Kevés frissen reszelt tormát is adhatunk a krémhez.
A Tojáskrém Creme VEGA-val dúsított mártogatós, melyet ízlés szerint fűszerezhetünk pikáns, egzotikus vagy zöldfűszerekkel.
A Tojáskrém Creme VEGA-val könnyen elkészíthető mártogatós.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!