Vegán édesköménysaláta körtével
Hozzávalók
60 g felezett dióbél
500 g édeskömény
1 darab érett körte
némi só
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 evőkanál fehérborecet
némi só
némi frissen őrölt bors
némi cukor
némi cayenne bors
Elkészítés
Elkészítés:
A félbevágott dióbelet zsiradék nélkül egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük hűlni. Az édesköményt megtisztítjuk, a zöldjét levágjuk és félretesszük, majd az édeskömény húsát vékony szeletekre vágjuk. A körtét megmossuk, negyedeljük, végül ezt is vékonyra szeleteljük.
A Creme VEGA-t az ecettel összekeverjük és sóval, borssal, cukorral, valamint cayenne borssal ízesítjük.
Az édeskömény szeleteket egy tányérra rendezzük, némi sóval meghintjük, majd a körtét is ráhalmozzuk. Az öntetet, a dióbelet, az édeskömény zöldjét ízlés szerint a salátára helyezzük.
A Creme VEGA-t az ecettel összekeverjük és sóval, borssal, cukorral, valamint cayenne borssal ízesítjük.
Az édeskömény szeleteket egy tányérra rendezzük, némi sóval meghintjük, majd a körtét is ráhalmozzuk. Az öntetet, a dióbelet, az édeskömény zöldjét ízlés szerint a salátára helyezzük.
Tipp:
A salátát bogyós gyümölccsel díszíthetjük.
Kedvencnek jelölöm
Vegán édesköménysaláta körtével
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
60 g felezett dióbél
500 g édeskömény
1 darab érett körte
némi só
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
2 evőkanál fehérborecet
némi só
némi frissen őrölt bors
némi cukor
némi cayenne bors
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A félbevágott dióbelet zsiradék nélkül egy serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük hűlni. Az édesköményt megtisztítjuk, a zöldjét levágjuk és félretesszük, majd az édeskömény húsát vékony szeletekre vágjuk. A körtét megmossuk, negyedeljük, végül ezt is vékonyra szeleteljük.
A Creme VEGA-t az ecettel összekeverjük és sóval, borssal, cukorral, valamint cayenne borssal ízesítjük.
Az édeskömény szeleteket egy tányérra rendezzük, némi sóval meghintjük, majd a körtét is ráhalmozzuk. Az öntetet, a dióbelet, az édeskömény zöldjét ízlés szerint a salátára helyezzük.
A Creme VEGA-t az ecettel összekeverjük és sóval, borssal, cukorral, valamint cayenne borssal ízesítjük.
Az édeskömény szeleteket egy tányérra rendezzük, némi sóval meghintjük, majd a körtét is ráhalmozzuk. Az öntetet, a dióbelet, az édeskömény zöldjét ízlés szerint a salátára helyezzük.
Tipp:
A salátát bogyós gyümölccsel díszíthetjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?