Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Vegán majonéz

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 6 adag
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 6 adag elkészítéséhez

2 teáskanál mustár
1 teáskanál citromlé
1 teáskanál agavészirup
125 ml étolaj, pl. napraforgóolaj
frissen őrölt bors
2 szál tárkony
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

Tegyük a Creme Vega-t, a mustárt, a citromlevet és az agavészirupot egy keverőtálba. Keverjük össze botmixerrel, fokozatosan, vékony sugárban adagolva az olajat, amíg a keverék besűrűsödik. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Vágjuk finomra a tárkonyt, és keverjük hozzá.

Tippek:

Az agavészirup helyett juharszirup is használható.
A tárkony metélőhagymával vagy petrezselyemmel is helyettesíthető.
A vegán majonéz körülbelül 6 napig eláll a hűtőben.
Vegán majonéz

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-05-03
0 Kedvelés

Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc

Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!