Vegán vaníliafagylalt
Hozzávalók
Fagylalthoz:
2 darab Dr. Oetker Vaníliarúd
40 g agávé szirup
50 g porcukor
½ evőkanál kókuszzsír
350 ml mandulaital
150 g kesudiókrém
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
1 csipet só
Eperöntethez:
200 g eper
kb. 3 teáskanál porcukor
Elkészítés
Elkészítés:
Vaníliafagylalt:
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kikaparjuk a belsejét. A kikapart vaníliát, az agávé szirupot, a porcukrot és a kókuszzsírt edényben felforrósítjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és krémesre pürésítjük. A fagylaltkrémet fagyasztható edényekbe áttöltjük, lezárjuk, és legjobb, ha éjszakára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
Eperöntet:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, ha szükséges felaprítjuk, és a porcukorral pürésítjük.
A vegán vaníliafagylaltot az eperöntettel tálaljuk.
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kikaparjuk a belsejét. A kikapart vaníliát, az agávé szirupot, a porcukrot és a kókuszzsírt edényben felforrósítjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és krémesre pürésítjük. A fagylaltkrémet fagyasztható edényekbe áttöltjük, lezárjuk, és legjobb, ha éjszakára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
Eperöntet:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, ha szükséges felaprítjuk, és a porcukorral pürésítjük.
A vegán vaníliafagylaltot az eperöntettel tálaljuk.
Tipp:
A vegán vaníliafagylaltot tetszés szerint tálalhatjuk reszelt vegán csokoládéval, felezett eperrel és mentával.
Kedvencnek jelölöm
Vegán vaníliafagylalt
Hozzávalók
kb. 6 adag elkészítéséhez
Fagylalthoz:
2 darab Dr. Oetker Vaníliarúd
40 g agávé szirup
50 g porcukor
½ evőkanál kókuszzsír
350 ml mandulaital
150 g kesudiókrém
1 pohár Dr. Oetker Creme VEGA
1 csipet só
Eperöntethez:
200 g eper
kb. 3 teáskanál porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Vaníliafagylalt:
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kikaparjuk a belsejét. A kikapart vaníliát, az agávé szirupot, a porcukrot és a kókuszzsírt edényben felforrósítjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és krémesre pürésítjük. A fagylaltkrémet fagyasztható edényekbe áttöltjük, lezárjuk, és legjobb, ha éjszakára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
Eperöntet:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, ha szükséges felaprítjuk, és a porcukorral pürésítjük.
A vegán vaníliafagylaltot az eperöntettel tálaljuk.
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, és kikaparjuk a belsejét. A kikapart vaníliát, az agávé szirupot, a porcukrot és a kókuszzsírt edényben felforrósítjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és krémesre pürésítjük. A fagylaltkrémet fagyasztható edényekbe áttöltjük, lezárjuk, és legjobb, ha éjszakára fagyasztóba tesszük, közben eleinte óránként átkeverjük.
Eperöntet:
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, ha szükséges felaprítjuk, és a porcukorral pürésítjük.
A vegán vaníliafagylaltot az eperöntettel tálaljuk.
Tipp:
A vegán vaníliafagylaltot tetszés szerint tálalhatjuk reszelt vegán csokoládéval, felezett eperrel és mentával.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?