
Vegán vaníliás pohárdesszert



Hozzávalók
Pudinghoz:
Rétegezéshez:
Elkészítés
Elkészítés:
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.


Vegán vaníliás pohárdesszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Rétegezéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Kevés kókuszitallal a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék kókuszitalt felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.
Málnapüré:
A friss málnát gondosan megmossuk vagy felolvasztjuk a fagyasztott málnát. Pürésítsük az egészet egy turmixgépben vagy botmixerrel.
Törjük össze durva darabokra a vegán kekszeket, és tegyük a 4 desszertes pohárba. A vaníliapuding felét tegyük rá a kekszre, majd osszuk el a málnapürét a 4 pohárban. Végül osszuk el a maradék pudingot a málnapürén. A vegán pudingdesszertet fogyasztásig tároljuk a hűtőszekrényben.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?