Zabgolyók
Hozzávalók
Tésztához:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:
Zabgolyók
Hozzávalók
kb. 10 darab elkészítéséhez
Tésztához:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kihűlt zabpelyhet késes aprítóba tesszük, durvára törjük, majd összekeverjük a baracklekvárral, a kakaóporral és a fahéjjal. A masszát összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk, és 20 percre hűtőbe tesszük.
A pihentetett masszából nedves kézzel 10 darab gombócot formázunk, tálalásig hűvös helyre tesszük.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
2024. February. 10. 14:41
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?