Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Almás tiramisu

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4-6 adag

Hozzávalók

kb. 4-6 adag elkészítéséhez

Lapos felfújtforma (kb. 1,5 l)

Süteményes réteghez:

200 g cantuccini
350 g darabos almakompót (töltőtömeg)

Tiramisukrémhez:

250 g mascarpone krémsajt
250 g étkezési túró (sovány)
200 ml habtejszín
4 evőkanál almalé
50 g cukor

Szóráshoz:

Kb. ½ teáskanál őrölt fahéj

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A cantuccinit elfelezzük, és a formába fektetjük, majd az almakompótot egyenletesen elosztjuk a tetején.

A krém hozzávalóit összekeverjük, és elkenjük az almakompóton. Az almás tiramisut kb. 1 órára hideg helyre tesszük.
Tálalás előtt fahéjat szitálunk az almás tiramisura.

Tipp:

Tetszés szerint az almakompót helyett akár körtével is elkészíthetjük.
Almás tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!