Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csokoládés ébresztő

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

300 ml tej
2 teáskanál instant kávé
50 g fehér csokoládé
200 ml hideg tejszín

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A tejet egy tálba öntjük és az instant kávét feloldjuk benne. A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a kávés tejjel elkészítjük. A csokoládét durva darabokra törjük és egy evőkanálnyit a díszítéshez félreteszünk. A tejszínt kemény habbá verjük. A krémpudingot újra átkeverjük, majd a felvert tejszínhabot és a csokoládédarabokat óvatosan hozzáforgatjuk. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk és tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt a maradék csokoládéval hintjük.
A Csokoládés ébresztő pohárkrém desszertet étkezés után, vagy délután uzsonnára érdemes fogyasztani.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
48 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!