Fekete szedres puncs desszert
Hozzávalók
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding puncs
500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió
Elkészítés
Elkészítés:
A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.
Kedvencnek jelölöm
Fekete szedres puncs desszert
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding puncs
500 ml tej
50 g arany mazsola
4 evőkanál darált dió
200 g fekete szeder
8 db ostyarúd
4 evőkanál felezett dió
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
A Gála krémpudingport a tasakon lévő leírás szerint a tejjel elkészítjük, majd a mazsolát rövid ideig a krémhez keverjük. A krémpuding felét desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk. A szedret megmossuk, lecsepegtetjük és a krémre helyezzük, majd a darált dióval megszórjuk. A krémpuding másik felét a gyümölcsrétegre kanalazzuk és a desszertet tálalásig hűtőbe helyezzük. Tálalás előtt ostyarúddal és dióval díszítjük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?