Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Mentás csokoládés krém

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 4 adag

Hozzávalók

kb. 4 adag elkészítéséhez

8 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska
200 ml hideg tej
100 ml hideg habtejszín

A díszítéshez:

2 db mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocska

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés:

A mentol ízű krémmel töltött csokoládélapocskákat kisebb darabokra tördeljük. A 200 ml hideg tejet és 100 ml hideg habtejszínt egy magas falú keverőedénybe öntjük. Hozzáadjuk a krémport, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton a krémállag eléréséig (kb. 3 perc) keverjük. A csokoládélapocskákat hozzáadjuk. A desszertet üvegpoharakba öntjük, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet fél-fél csokoládé lapocskával díszítjük.
A Mentás csokoládés kényezteti vendégeinket.

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!