Pizzacsigák leveles tésztából
Hozzávalók
Tepsihez:
Szószhoz:
Tésztához:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A Crème Vegá-t a keményítővel és a paradicsompürével összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük.
Pizzacsigák:
A leveles tésztát a munkafelületre fektetjük. Megkenjünk a szósszal, közben a felső peremén 1 cm-t szabadon hagyunk. Szalámival és sonkával megrakjuk. A téglalapot a hosszanti oldalától feltekerjük. Éles késsel kb. 16 egyforma vastag szeletre vágjuk, a tepsibe tesszük, sajttal megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A csigákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk. Melegen vagy hidegen tálaljuk.
Tippek:
A csigákat fagyaszthatjuk, ilyenkor a legjobb, ha felolvasztva néhány percig a sütőben újra felmelegítjük. A pizzacsigákhoz remekül illik egy zöld saláta.
Pizzacsigák leveles tésztából
Hozzávalók
kb. 16 darab elkészítéséhez
Tepsihez:
Szószhoz:
Tésztához:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A Crème Vegá-t a keményítővel és a paradicsompürével összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük.
Pizzacsigák:
A leveles tésztát a munkafelületre fektetjük. Megkenjünk a szósszal, közben a felső peremén 1 cm-t szabadon hagyunk. Szalámival és sonkával megrakjuk. A téglalapot a hosszanti oldalától feltekerjük. Éles késsel kb. 16 egyforma vastag szeletre vágjuk, a tepsibe tesszük, sajttal megszórjuk, és a sütő középső részében megsütjük.
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
A csigákat sütőpapírral együtt sütőrácsra húzzuk. Melegen vagy hidegen tálaljuk.
Tippek:
A csigákat fagyaszthatjuk, ilyenkor a legjobb, ha felolvasztva néhány percig a sütőben újra felmelegítjük. A pizzacsigákhoz remekül illik egy zöld saláta.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?