Tócsni Creme VEGA feltéttel
Hozzávalók
Tócsnihoz:
Sütéshez:
Feltéthez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kinyomkodott burgonyát összekeverjük a tojással és apránként a liszttel, ízlés szerint még adunk hozzá sót. Egy bevonatos serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A masszából evőkanállal adagonként halmokat teszünk a serpenyőbe, a kanál hátoldalával kb. 10 cm átmérőjű korongokká lapítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalt 4-6 perc alatt ropogósra sütjük, közben egyszer megfordítjuk. A kész tócsnikat kivesszük a serpenyőből, és konyhai papírtörlőn hagyjuk lecsöpögni.
Feltét:
A Creme VEGA-t kikeverjük a finomra reszelt fokhagymával, az aprított petrezselyemzölddel és ízlés szerint sóval, borssal. A frissen sült tócsnikkal tálaljuk.
Tipp:
Tócsni Creme VEGA feltéttel
Hozzávalók
kb. 8 darab elkészítéséhez
Tócsnihoz:
Sütéshez:
Feltéthez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kinyomkodott burgonyát összekeverjük a tojással és apránként a liszttel, ízlés szerint még adunk hozzá sót. Egy bevonatos serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A masszából evőkanállal adagonként halmokat teszünk a serpenyőbe, a kanál hátoldalával kb. 10 cm átmérőjű korongokká lapítjuk, és közepes hőfokon mindkét oldalt 4-6 perc alatt ropogósra sütjük, közben egyszer megfordítjuk. A kész tócsnikat kivesszük a serpenyőből, és konyhai papírtörlőn hagyjuk lecsöpögni.
Feltét:
A Creme VEGA-t kikeverjük a finomra reszelt fokhagymával, az aprított petrezselyemzölddel és ízlés szerint sóval, borssal. A frissen sült tócsnikkal tálaljuk.
Tipp:
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?